Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Ćupriji održana 12. Crevarijada

U Ćupriji je održana 12. Crevarijada koja je ove godine okupila nekoliko hiljada posetilaca i više od 50 ekipa iz cele Srbije koje su se takmičile u spremanju specijaliteta od crevaca.

Pobedila je ekipa Dva slatka brka iz Paraćina, drugo mesto zauzela je ekipa Poreznici iz Ćuprije, a treće Aktiv žena "Naše zlatno doba" iz Ćuprije.

Predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić je, otvarajući manifestaciju, rekao da je ove godine bilo ekipa iz Beograda, Jagodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Paraćina, a među posetiocima bili su gosti iz Kine i Turske koji u Ćupriji imaju svoje fabrike.

"Cilj nam je da svi oni koji nisu iz Ćuprije dođu i vide šta naš grad nudi, želimo da promovišemo ovu, ali i druge manifestacije. Crevarijada je tradicionalna manifestacija sa narodnom muzikom, ali imamo i Moto fest sa rok izvođačima, kao i Festival muzičke izuzetnosti Ravanelius sa klasičnom muzikom", rekao je Erić.

Svim takmičarima uručena je zahvalnica Turističke organizacije Ćuprije.

U okviru Crevarijade održano je i takmičenje u jedenju ljutih paprika na kome je pobedio Zoran Nedeljković iz Paraćina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Ćupriji održana 12. Crevarijada

Izvor: Beta, 28.Jul.2019

U Ćupriji je juče održana 12. Crevarijada koja je ove godine okupila nekoliko hiljada posetilaca i više od 50 ekipa iz cele Srbije koje su se takmičile u spremanju specijaliteta od crevaca.Pobedila je ekipa Dva slatka brka iz Paraćina, drugo mesto zauzela je ekipa Poreznici iz Ćuprije, a treće...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.