U CG uhapšene tri osobe, a u Srbiji jedan muškarac

Izvor: B92, 07.Nov.2018, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U CG uhapšene tri osobe, a u Srbiji jedan muškarac

Podgorica -- Crnogorska policija uhapsila je tri osobe po međunarodnim poternicama Interpola Beograd i Interpola UNMIK.

U Srbiji je uhapšen muškarac iz Bara, po poternici podgoričkog Interpola, saopšteno iz Uprave policije Crne Gore.

Na granicnom prelazu Kula, na izlazu iz Crne Gore, uhapšen je G.B (59) iz Srbije, na osnovu međunarodne poternice koju je raspisao beogradski Interpol, prenosi “Blic”.

Kako se navodi u saopštenju, on je tražen radi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izdržavanja zatvora od četiri godine i devet meseci, na koje je osuđen presudom Višeg suda u Vranju zbog krivičnog dela nezakonita proizvodnja, posedovanje i distribucija narkotika.

Ulcinjska policija uhapsila je S.A (50) iz Srbije, po međunarodnoj poternici koju je raspisao beogradski Interpol, radi izdržavanja kazne zatvora od godinu dana, zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Po medunarodnoj poternici Interpola UNMIK, na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica, crnogorska policija je uhapsila Dž. B (42) sa Kosova. Kako se navodi, Dž.B. se potraživao radi izdržavanja zatvora od tri godine i šest meseci zbog krivicnog dela razbojništvo, pocinjenog na Kosovu.

U Srbiji je, po međunarodnoj poternici Interpola Podgorica, uhapšen D. U (31) iz Bara koji se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora od godinu dana zbog krivicnog dela prevara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.