Izvor: Beta, 19.Sep.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bugarskoj uhapšen jedan od vođa 'Kavačkog klana'

Uprava crnogorske policije je saopštila da je u Bugarskoj uhapšen Predrag Knežević (42).On slovi za jednog od vodja "Kavačkog klana".U policijskom saopštenju se navodi da je Knežević imao lažna portugalska dokumenta na ime "Branco Daniel".Intenzivnom komunikacijom NCB Interpol Sofija i NCB Interpol Podgorica nesporno je utvrđeno da se radi o Predragu Kneževiću.Za Kneževićem se traga po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica, raspisanoj na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru, radi izvršenja kazne zatvora u trajanju od jedne godine, izrečene zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju.Kako je saopšteno, odmah po raspisivanju poternice, u sardanji sa policijskim službama više zemalja, utvrđeno da se Predrag Knežević, korišćenjem više lažnih identita, krio u nekoliko zemalja Evropske unije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Bugarskoj uhapšen jedan od vođa 'Kavačkog klana'

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Sep.2018

Uprava crnogorske policije je saopštila da je u Bugarskoj uhapšen Predrag Knežević (42)...On slovi za jednog od vođa "Kavačkog klana"...U policijskom saopštenju se navodi da je Knežević imao lažna portugalska dokumenta na ime "Branco Daniel"...Intenzivnom komunikacijom NCB Interpol Sofija i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Uhapšen vođa "Kavačkog klana"

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2018

Uprava crnogorske policije je saopštila da je u Bugarskoj uhapšen Predrag Knežević (42).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.