U Bosni glasali za Betmena i Čaka Norisa

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2012, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bosni glasali za Betmena i Čaka Norisa

SARAJEVO - Građani BiH glasali su u nedelju na lokalnim izborima čelnike svojih lokalnih samouprava, ali su glasove dobili i Bob Marli, Čak Noris, popularni "vojno-politički analitičar znalac" Zgembo Adislić iz "Nadrealista", a svoj glas je dobio i Betmen.

Navijači FK Sarajevo "Horde zla" su 25. rođendan te navijačke grupacije obeležili prigodnim nalepnicama koje su lepili na glasačkim listićima.

Jedan revosni navijač FK "Željezničar" je precrtao listić sa imenima kandidata i umesto njih pobrojao generaciju fudbalera 1984/1985. predvođenu Ivicom Osimom, koja je nesretno izgubila u polufinalu Kupa UEFA, objavio je sarajevski portal "Klix.ba".

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Glasali za Tita i Betmena

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Okt.2012

Mnogi građani BiH su na lokalnim izborima na duhovit način iskazali svoj politički stav. Tako su se na glasačkim listićima našli Josip Broz Tito, Betmen i Čak Noris te mnoštvo crteža i duhovitih poruka. Građani su na glasanju ispoljavali različite emocije od mržnje preko razočaranja i vulgarnih...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.