U BiH na vežbu stigli britanski vojnici s vozilima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2020, 22:05

U BiH na vežbu stigli britanski vojnici s vozilima

Transportni avion Antonov 124 sleteo je juče na sarajevski aerodrom, a njime su u BiH stigli pripadnici britanske vojske sa opremom.

Kako je saopšteno iz EUFOR-a , u Sarajevo su tim letom stigli ljudstvo i oprema za vežbu "Brzi odgovor 2020", a posebno su istaknuti pripadnici elitne padobranske brigade oružanih snaga Velike Britanije.

Oni su nakon dvosedmične izolacije u Velikoj Britaniji i medicinskog pregleda u kampu Butmir, brzo krenuli na posao iskrcavanja specijalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozila iz aviona Antonov, prenosi portal klix.ba.

Britanci će na vežbi učestvovati sa oklopnim vozilima Foxhound, koja mogu razviti brzinu od 115 kilometara na sat.

Vežba "Brzi odgovor 2020" počinje krajem avgusta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.