U BiH je u subotu mirno i opustošeno

Izvor: Beta, 08.Feb.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BiH je u subotu mirno i opustošeno

SARAJEVO, 8. februara 2014. (Beta) - U Federaciji BiH je u subotu ujutroe mirno i radi se na saniranju posledica protesta, a u svim gradovima tog entiteta BiH, gde su gorele zgrade kantonalnih vlada, vatrogasci su tokom noći uspeli da zaustave požar.

Na sarajevskim ulicama je sablasan prizor, izgorela i prevrnuta vozila na ulici, iščupani saobraćajni znakovi, zgrade javnih institucija su crne od vatre i bez stakala. U Tuzli je policija celu noć obezbedjivala zgrade opštine i Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Kantona koju su juče demonstranti zapalili.

Visina materijalne štete koja je nanesena paljenjem javnih institucija u vise gradova nije poznata.

U bolnicama širom Federacije BiH juče je primljeno više od 200 povredjenih gradjana i policajaca.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

BiH, dan posle protesta

Izvor: RTS, 08.Feb.2014

U svim gradovima BiH za sada mirno. Saniraju se posledice jučerašnjih nereda. Otkazane sve sportske i kulturne manifestacije. U Bihaću počelo okupljanje demonstranata. U Bugojnu održan miran protest...Dan posle eskalacije socijalnih protesta u Federaciji BiH je mirno. Policija i vatrogasci su u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.