U Beogradu se već slavi Nova godina / FOTO

Izvor: B92, 04.Nov.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu se već slavi Nova godina / FOTO

Praksa početka “novogodišnjih čarolija“ u srpskoj prestonici čak iako zima još kalendarski nije došla nastavljena je i ove godine.

Kako je i najavljeno iz gradske vlasti, u subotu je puštena u rad novogodišnja rasveta, koja za cilj ima, kako je i ranije isticano, da poboljša turistički potencijal Beograda.

Gradonačelnik Siniša Mali naveo je da je rasveta postavljena na skoro 30 novih lokacija koje prošle godine nisu bile ukrašene, a sredinom ovog meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će početi i postavljanje rasvete po opštinama van samog centra grada.

Gradonačelnik je naveo i da je ove godine svuda postavljena LED rasveta, tako da će biti potrošeno 60 odsto manje struje nego prošle godine.

On je dodao da će programi u okviru "Beogradske zime" početi 1. decembra i da će se održavati svakog vikenda na nekoliko lokacija u centru grada, a da će se od 15. decembra programi održavati svakog dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.