Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Feb.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu održana Trka za mir

Stotine trkača iz regiona učestvovalo je u Beogradu u prvoj Trci za mir koja je organizovana kao znak podrške svim izbeglicama iz zemalja pogodjenih ratnim sukobima.

Trkačke timove pratili su u centru grada tenkovi i vojna vozila, kako bi se na taj način simbolično ukazalo na sudbinu izbeglica koje su zbog rata u svojim zemljama prinudjeni da trče kako bi sačuvali život.

"Beograd šalje još jednu snažnu poruku i podršku svima onima koji beže od bede, siromaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << i rata, a takvih je nažalost mnogo u svetu. Šaljemo im podršku i poruku humanosti, solidarnosti, ljubavi, otvorenog srca", poručio je gradonačelnik Beograda Siniša mali.

Trku za mir organizovali su Atletski savez Srbije i Grad Beograd.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Trka za mir održana u Beogradu

Izvor: Beta, 28.Feb.2016

Stotine trkača iz regiona učestvovalo je danas u Beogradu u prvoj Trci za mir koja je organizovana kao znak podrške svim izbeglicama iz zemalja pogodjenih ratnim sukobima.Trkačke timove pratili su u centru grada tenkovi i vojna vozila, kako bi se na taj način simbolično ukazalo na sudbinu izbeglica...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.