U Beogradskoj ulici popravljaju šine

Izvor: Glas javnosti, 16.Okt.2010, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradskoj ulici popravljaju šine

BEOGRAD - Sekretarijat za saobraćaj Beograda saopštio je da večeras u 22 sata počinje popravka tramvajskih šina u Beogradskoj ulici, a radovi će biti završeni u ponedeljak, u jutarnjim satima. Zbog toga će linije gradskog prevoza delimično izmeniti trasu i kretati se Resavskom ulicom.

Za ostala vozila preporučuju se ulice Kralja Milutina i Alekse Nenadovića, za kretanje u smeru od Slavije do Bulevara kralja Aleksandra, i ulica Prote Mateje i Kneginje Zorke u suprotnom smeru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Tokom radova, tramvaji sa linija dva i 12 će, na delu od Nemanjine ulice do Bulevara kralja Aleksandra, saobraćati Resavskom ulicom.

Tramvaji sa linije 10 će saobraćati  od Vukovog spomenika, Bulevarom kralja Aleksandra, Resavskom, Nemanjinom, Trg Slavija i dalje redovnom trasom. Tramvaji sa linije 14, na delu od Slavije do Bulevara kralja Aleksandra, saobraćaće Nemanjinom i Resavskom ulicom.

Autobuski saobraćaj će sa linija 33 i 48 saobraćati delimično izmenjenom trasom od Trga Slavija, Nemanjinom, Resavskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Starine Novaka i dalje redovnom trasom.

Linije noćnog saobraćaja 7, 308 i 401 će, umesto Beogradskom ulicom, ići kao linije 33 i 48 u izmenjenom režimu, kroz Resavsku ulicu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.