Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2022, 13:07

U Banjaluci služn parastos za srpske žrtve "Oluje"

BANJALUKA - U Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci danas je služen parastos za stradale Srbe iz Republike Srpske Krajine u hrvatskoj vojno-policijskoj akciji "Oluja" prije 27 godina, uz poruku da se taj egzodus nikada ne smije ponoviti, niti zaboraviti radi budućih pokoljenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U Banjaluci parastos za stradale u hrvatskoj akciji "Oluja"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2022

U Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci danas je služen parastos za stradale u hrvatskoj vojno-policijskoj akciji "Oluja" pre 27 godina...Parastos je služilo sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve, a prisustvovali su direktor Dokumentaciono-informacionog centra "Veritas" Savo Štrbac, predstavnici banjalučkih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.