U Avganistanu ubijena dva vojnika SAD

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Avganistanu ubijena dva vojnika SAD

Dvojicu američkih vojnika danas su ubili pobunjenici na istoku Avganistana, gde su zabeležene žestoke borbe u poslednjih nekoliko meseci, saopštila je vojska Sjedinjenih Američkih Država.

Za sada nisu obelodanjene druge informacije o nastradalima.

Američki vojni zvaničnici, koji su tražili da ne budu imenovani, rekli su da su dva specijalca nastradala u sukobu u provinciji Vardak, jugozapadno od Kabula.

Ove godine je u Avganistanu ubijeno 296 pripadnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << međunarodnih snaga, od čega 257 Amerikanaca.

Na jugu Avganistana, danas je ubijen jedan avganistanski policajac, a još jedan je ranjen u bombaškom napadu.

Povezane vesti: Talibani: Obučeni Britanci spremni da ubiju princa Harija Povlače se poslednje jedinice dodatnog kontingenta američke vojske iz Avganistana Avganistanski policajac ubio dva vojnika NATO Ubijeno 10 avganistanskih vojnika u napadu talibana Avganistanski policajac ubio američkog vojnika

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Avganistanu ubijena dva vojnika SAD

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2012

KABUL - Dvojicu američkih vojnika danas su ubili pobunjenici na istoku Avganistana, gdje su zabilježene žestoke borbe u posljednjih nekoliko mjeseci, saopštila je vojska SAD.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.