U Al-Aksi za Bajram sto hiljada Palestinaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2021, 09:01

U Al-Aksi za Bajram sto hiljada Palestinaca

Gotovo 100.000 Palestinaca okupilo se jutros u džamiji Al-Aksa u Istočnom Jerusalimu kako bi obavili bajram-namaz.

Mnogi su nosili palestinske zastave, a neki i transparetne na kojima se poziva na mir i pobedu u sukobu koji traje, prenosi Klix.ba.

Do masovnog okupljanja došlo je uprkos činjenici da je poslednjih dana došlo do velike eskalacije sukoba Izraelaca i Palestinaca, a da je upravo prostor džamije Al-Aksa bio jedno od žarišta.

Nakon bajram-namaz u haremu džamije klanjan je i dženaza-namaz u odsustvu za sve žrtve izraelskih napada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

100.000 Palestinaca došlo je u džamiju Al-Aksa u Istočnom Jerusalimu FOTO

Izvor: B92, 13.Maj.2021

Jerusalim -- Gotovo 100.000 Palestinaca okupilo se jutros u džamiji Al-Aksa u Istočnom Jerusalimu kako bi obavili bajram-namaz...Mnogi su nosili palestinske zastave, a neki i transparetne na kojima se poziva na mir i pobedu u sukobu koji traje, prenosi Klix.ba...Do masovnog okupljanja došlo je uprkos...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.