Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2015, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tviter ukinuo ograničenje za direktne poruke

Besplatna društvena mreža Tviter ukinula je danas ograničenje broja karaktera u direktnim porukama među korisnicima, saopštivši da će to njenu privatnu stranu učiniti "moćnijom i zabavnom".

Od danas, direktne poruke među korisnicima neće biti ograničene na 140 karaktera, preneo je AFP.

"Sada možete da četujete i četujete u pojedinačnoj direktnoj poruci i verovatno će vam ostati na raspolaganju još karaktera", rekao je menadžer produkcije Tvitera Sačin >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Agarval.

Za sada, promene se odnose na korisnike Tvitera koji imaju android i Epl mobilne uređaje, komunikaciju onlajn na twitter.com ili na aplikaciji TweetDeck, ali će se, kako je najavio Agarval, one narednih nedelja širiti.

Ograničenje u broju karaktera i dalje se odnosi na one koji šalju poruke putem SMS-a.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tviter ukinuo ograničenje za direktne poruke

Izvor: Blic, 13.Avg.2015, 00:00

Besplatna društvena mreža Tviter ukinula je danas ograničenje broja karaktera u direktnim porukama među korisnicima, saopštivši da će to njenu privatnu stranu učiniti "moćnijom i zabavnom"...Od danas, direktne poruke među korisnicima neće biti ograničene na 140 karaktera, preneo je AFP...-...

Nastavak na Blic...

Tviter ukinuo ograničenje dužine poruka

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2015

Besplatna društvena mreža Tviter ukinula je danas ograničenje broja karaktera u direktnim porukama među korisnicima, saopštivši da će to njenu privatnu stranu učiniti "moćnijom i zabavnom"...Od danas, direktne poruke među korisnicima neće biti ograničene na 140 karaktera. "Sada možete da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.