Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvin Piks 22. maja na HBO u okviru m:tel Open IPTV-a

Kada neko kaže Dejvid Linč prvo pomislimo na snažne likove, a zatim na hipnotičnu, misterioznu i poetičnu filmsku atmosferu.

Među prvim asocijacijama sigurno će se naći kultni film Blue Velvet, a ljubitelji serija nostalgično će se prisjetiti devedesetih godina prošlog vijeka i strastveno pričati o Tvin Piksu,  izmišljenom gradiću u sjeveroistočnom dijelu američke države Vašington u kome radnja prati šarmantnog FBI agenta Kupera i napetu istragu smrti popularne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << srednjoškolke Lore Palmer.

Upravo za ljubitelje ovog kultnog serijala imamo dobre vijesti – HBO je sa ponosom najavio ekskluzivnu premijeru novog Tvin Piksa, a prve dvije epizode će biti prikazane 22. maja 2017. godine na HBO kanalu u okviru m:tel Open IPTV programa.

Novih 18 epizoda u trajanju od po 60 minuta napisali su i producirali Dejvid Linč, Mark Frost, kao i izvršna producentkinja Sabrina S. Saderland, dok režiju u potpunosti potpisuje Dejvid Linč.

U dugoočekivanom novom serijalu gledaćemo brojna imena iz originalne glumačke postave, uključujući Kajla Meklahlana kao specijalnog agenta FBI Dejla Kupera, a pridružiće im se i neki novi članovi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.