Tužilaštvo u sredu o uzrocima nesreće Mihaela Šumahera

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2014, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo u sredu o uzrocima nesreće Mihaela Šumahera

Francusko tužilaštvo, koje istražuje okolnosti skijaške nesreće sedmostrukog svetskog šampiona Formule jedan Mihaela Šumahera, u sredu će u Albervilu održati konferenciju za medije o toku istrage.

 Mihael Šumaher  

Tužilac Albervila Patrik Kensi je rekao da će u sredu obavestiti medije dokle je stigla istraga o okolnostima Šumaherove nesreće, 29. decembra, posle koje je bivši svetski šampion u veštačkoj komi zbog teških povreda glave. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Policija istražuje brzinu kojom se Šumaher kretao u trenutku nesreće, kada je pao i glavom udario u stenu na skijalištu Meribel, kao i da li je na pravi način obeležena staza, odnosno, da li je stena bila veoma blizu staze i da li je bila obeležena.

Takođe, istražuje se da li su Šumaherove skije bile dovoljno bezbedne, kako bi se utvrdila odgovornost za nesreću.

Kinsi je juče rekao da namerava da nabavi video snimak Šumaherove nesreće, koji je jedan skijaš snimio mobilnim telefonom.

Sedmostruki svetski šampion Formule jedan je od nesreće dva puta operisan i nalazi se u kritičnom, ali stabilnom stanju.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tužilaštvo u sredu o uzrocima nesreće Mihaela Šumahera

Izvor: Dzungla.org, 06.Jan.2014

Francusko tužilaštvo, koje istražuje okolnosti skijaške nesreće sedmostrukog svetskog šampiona Formule jedan Mihaela Šumahera, u sredu će u Albervilu održati konferenciju za medije o toku istrage. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.