Izvor: Nezavisne Novine, 02.Apr.2017, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tusk sutra dolazi u Skopjle

SKOPLJE - Predsjednik Savjeta Evrope Donald Tusk doputovaće sutra u Skoplje, gdje će se sastati sa makedonskim predsjednikom Đorđom Ivanovim.

Makedonski mediji navode da nije izvjesno da li će ovaj sastanak biti fokusiran na ubjeđivanje Ivanova da dodijeli mandat za formiranje vlade lideru SDSM Zoranu Zaevu ili će razgovarati o migrantima.

Ivanov je prije dvije sedmice izbjegao susret sa evropskim komesarom za proširenje Johanesom Hanom.

Građanska inicijativa "Za zajedničku Makedoniju" povodom dolaska Tuska najavila je masovni protest u Skoplju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tusk u Skoplju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Apr.2017, 00:46

Predsjednik Savjeta Evrope Donald Tusk doputovaće danas u Skoplje, gdje će se sastati sa makedonskim predsjednikom Đorđom Ivanovim.   Makedonski mediji navode da nije izvjesno da li će ovaj sastanak biti fokusiran na ubjeđivanje Ivanova da dodijeli mandat za formiranje vlade lideru SDSM Zoranu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.