Turski ambasador danas boravi u Novom Pazaru

Izvor: Glas javnosti, 28.Dec.2012, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski ambasador danas boravi u Novom Pazaru

NOVI PAZAR - Ambasador Turske Mehmed Kemal Bozaj boravi danas u poseti Novom Pazaru, gde će razgovarati sa predstavnicima Rijaseta islamske zajednice Srbije.

Ambasador Turske će u Novom Pazaru, kako je najavljeno, razgovarati i sa predstavnicima Mešihata islamske zajednice u Srbiji, a nakon toga će klanjati džuma namaz u Altun-alem džamiji.

Tokom dana, ambasador Turske sastaće se sa gradonačelnikom Novog Pazara Mehom Mahmutovićem, predsednikom Skupštine opštine Fuadom Baćićaninom i članom Gradskog veća Rešadom Hodžićem.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Ambasador Turske u poseti Novom Pazaru

Izvor: Akter, 28.Dec.2012

Novoimenovani ambasador Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj, koji je danas u Novom Pazaru razgovarao sa predstavnicima lokalne vlasti i islamskih zajednica koje deluju na ovom području, rekao je da su tom prilikom razmatrani načini za proširenje i poboljšanje saradnje i odnosa između dve zemlje,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.