Turistička organizacija Srbije na sajmu u Istanbulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2022, 11:58

Turistička organizacija Srbije na sajmu u Istanbulu

Broj gostiju iz Turske u Srbiji i Beogradu ima trend rasta, a turističke organizacije Srbije (TOS) i Beograda predstavljaju se na 25. Međunarodnom sajmu turizma i putovanja EMIT u Istanbulu.

TOS je saopštio da je tokom posete sajmu ministar turizma i kulture Turske Mehmet Nuri Ersoj na štandu Srbije o turističkim sadržajima u našoj zemlji razgovarao sa direktorkom TOS-a Marijom Labović.

Boravak na EMIT-u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << deo je promotivne kampanje gde se TOS predstavio kroz Turističku organizaciju Beograda.

Labović je istakla da je Turska značajno tržište i da su gosti iz te zemlje prošle godine bili drugom mestu po broju noćenja u Srbiji.

Dodala je da se dužina njihovog boravka udvostručila u odnosu na rekordnu 2019. godinu.

"Zato je važno da na ovom tržištu imamo kontinuiranu intenzivnu kampanju, naročito sada kada pored više direktnih letova iz Beograda za Istanbul i leta za Ankaru imamo i direktnu vezu Kraljeva i Niša sa Istanbulom, što nam omogućava da privučemo još veći broj turista iz Turske koji će boraviti na većem broju destinacija u Srbiji", rekla je ona.

TOS je da bi privukao turske turiste intenzivirao digitalnu kampanju na više od 15 najznačajnijih turskih sajtova koja će trajati do sredine marta, a očekuje se da će tako doći do oko 17 i po miliona utisaka.

Navodi se da je reč o nastavku prethodne, izuzetno zapažene kampanje koja je bila realizovana na turskim TV stanicama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.