Izvor: EMportal, 06.Jul.2010, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna kontrola inspekcije u turističkoj agenciji Konte

Turistička inspekcija kontroliše poslovanje turističke agencije Konte, koja grupi turista iz Srbije nije u Egiptu obezbedila uplaćeni smeštaj, saopštilo danas Ministarstvo ekonomije.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turistička inspekcija u agenciji "Konte"

Izvor: Mondo, 06.Jul.2010

Ministarstvo ekonomije saopštilo je danas da turistička inspekcija obavlja vanrednu kontrolu rada turističke agencije "Konte", koja je organizator putovanja u Egipat, tokom kojeg je 97 putnika iz Srbije noćas ostalo na aerodromu.

Nastavak na Mondo...

Inspekcija će oduzeti dozvolu agenciji Konte ako je kriva

Izvor: TV Avala, 06.Jul.2010

Turistička inspekcija Srbije saopštila je danas da će oduzeti dozvolu za rad turističkoj agenciji Konte ako se utvrdi da nije obezbedila smeštaj za putnika koji su platili aramžmane.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.