Tunis: Ukinut policijski čas, vanredno stanje traje

Izvor: Blic, 15.Feb.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tunis: Ukinut policijski čas, vanredno stanje traje

U Tunisu je ukinut policijski čas, ali u zemlji i dalje traje vanredno stanje, saopštilo je danas ministarstvo unutrašnjih poslova Tunisa.

Policijski čas je u toj severnoafičkoj zemlji uveden 13. januara, tokom sukoba policije i demonstranata i dan pre nego što je bivši predsednik Zin el Abidin Ben Ali pobegao u Saudijsku Arabiju.

Policijski čas koji je bio na snazi tokom noćnih sati u Tunisu je postepeno skraćivan, a kako je navelo ministarstvo, "policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čas je ukinut u celoj zemlji".

Povezane vesti: Film i knjiga o srpskom "Otporu" inspirisali revoluciju u Egiptu U sukobima u Bahreinu jedan mrtav, najmanje 20 povređeno Tunis poslao vojsku da zaustavi ilegalne imigrante Bener: Zašto obavestajci SAD nisu naslutili ustanak u Egiptu Islamista i levičari u novoj jordanskoj vladi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.