Tuhel: Nije bilo lako protiv Zvezde, iako deluje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel: Nije bilo lako protiv Zvezde, iako deluje

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel izjavio je da uprkos ubedljivoj pobedi nad Crvenom zvezdom (6:1) u Ligi šampiona nije bilo lako kao što rezultat govori.

"Zvezda nije izgubila 34 utakmice u nizu, možda deluje da je bilo lako, ali nije. Oni su tim koji teško prima golove, ali mi smo jedni od najboljih. Jako dobro smo ih izanalizirali. Vrhunski smo igrali, stvarali šanse, videli smo sjajnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 11 igrača. Zadovoljan sam, posebno u prvom poluvremenu. Dopalo mi je što smo igrali kao tim", rekao je Tuhel na konferenciji za medije u Parizu.

Nemački stručnjak dodao je da je ceo tim sjajno funkcionisao na čelu sa trostrukim strelcem Nejmarom.

"Nejmar je bio izvanredan, moglo je da se vidi da je bio veoma gladan. Važno je bilo i što imamo najbolje igrače Evrope, a Nejmar je pojedinačno jedan od najboljih. Pokazali smo još jednom zašto smo jedan od najboljih timova".

Tuhel je istakao da ga raduje to što je njegov tim večeras imao veliki posed i brzo vraćao loptu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NEJMAR SRUŠIO KAKIN REKORD: Ovo je komentar brazilskog asa posle het-trika protiv Crvene zvezde

Izvor: Kurir, 03.Okt.2018

Nejmar je blistao u pobedi Pari Sen Žermena nad Crvenom zvezdom. Sa tri gola je presudio srpskom prvaku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.