Tuga golema: Koala žali za svojim drvetom

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2013, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga golema: Koala žali za svojim drvetom

Jedna koala iz Novog Južnog Velsa, u Australiji, ostala je bez svog doma prošle nedelje kada je posečena čitava šuma u kojoj je živela.

Koala žali za svojim domom...

Fotograf koji se našao na licu mesta zabeležio je dirljivi prizor malene koale koja se zbunjeno osvrće oko sebe tražeći svoju uništenu kuću, piše sajt ''Životinje.rs'', a prenosi ''Telegraf.rs''.

 

Koala je, prema rečima očevidaca, provela čitav sat sedeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na gomili piljevine, zbunjeno tražeći svoje drvo i tugujući za njim.

 

Iako je životinjica ubrzo preseljena u novoosnovanu koloniju, njena fotografija je obišla svet i pokazala svu muku životinja čije je domove uništio čovek.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.