Tuča u tramvaju, povređen vozač

Izvor: Mondo, 21.Jan.2013, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u tramvaju, povređen vozač

Nepoznata osoba danas je u Beogradu udarila vozača tramvaja i pobegla, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

U MUP-u su agenciji Beta dodali da je vozač odbio lekarsku pomoć.

Kako mediji prenose na liniji tramvaja broj sedam, u Bulevaru Revolucije, danas je došlo do tuče u kojoj je povređen vozač, koga je zbrinula Hitna pomoć.

Agenciji Beta rečeno je u službi 194 da je ekipa Hitne pomoći oko 14.30 u Urgentni centar prevezla vozača tramvaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji je kako je sam rekao, zadobio povrede od stakla.

Kako mediji prenose, nekoliko putnika i vozač tramvaja na liniji 7 potuklo se oko 14 sati u blizini Cvetkove pijace.

(Beta Foto MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač povređen u sukobu putnika i kontrolora

Izvor: Blic, 21.Jan.2013

Vozač tramvaja N.D., povređen je danas oko 13.30 nakon sukoba kontrolora i putnika na liniji 14, u blizini stare tramvajske okretnice "Beli metal" u Bulevaru kralja Aleksandra...Kako saznajemo, incidentu je prethodila rasprava između nepoznatog putnika i kontrolora Bus Plusa, nakon koje je revoltirani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.