Trostruki ubica Matković izručen Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2009, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruki ubica Matković izručen Srbiji

SARAJEVO - Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine (BIH) je, na zahtev Ministarstva pravde Srbije, izručilo Srbiji Milana Matkovića, koji je zbog trostrukog ubistva i ubistva u pokušaju izdržavao zatvorsku kaznu u BiH.

U saopštenju Ministarstva pravde u Beogradu se navodi da Matković ima državljanstvo BiH i Srbije.

Matković je 2004. godine u kafiću u Novom Sadu ubio troje ljudi i pobegao u BIH, gde je osuđen za trostruko ubistvo i upućen na izdržavanje kazne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u zatvor u Zenici.

Okružni sud u Novom Sadu je Matkovića, u odsustvu, osudio na 15 godina zatvora.

Ministarstvo pravde BiH saglasilo se da Matković ostatak kazne izdržava u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo BiH izručilo Matkovića Srbiji

Izvor: S media, 03.Jun.2009

Ministarstvo pravde BiH je, na zahtev Ministarstva pravde Srbije, izručilo Srbiji Milana Matkovića, koji je zbog trostrukog ubistva i ubistva u pokušaju izdržavao zatvorsku kaznu u BiH. ..U saopštenju Ministarstva pravde u Beogradu se navodi da Matković ima državljanstvo BiH i Srbije...Matković...

Nastavak na S media...

Matković izručen Srbiji

Izvor: NSkriminal.net, 03.Jun.2009

NOVI SAD - Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine je, na zahtev Ministarstva pravde Srbije, izručilo Srbiji Milana Matkovića, koji je zbog trostrukog ubistva i ubistva u pokušaju u Novom Sadu izdržavao zatvorsku kaznu u BiH

Nastavak na NSkriminal.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.