Tropiko bend za Novu godinu u hotelu Jugoslavija

Izvor: Kurir, 18.Dec.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tropiko bend za Novu godinu u hotelu Jugoslavija

Tropiko bend za doček Nove godine nastupa u hotelu „Jugoslavija“. Bend koji je nedavno napunio Sava centar priprema poseban reportoar za najluđu noć. Sve one koji se opredele da u 2013. godinu uđu uz Tropiko bend, u Jugi očekuje sjajan provod do jutarnjih sati. Program će voditi Jelena Petković, a gosti će uživati uz raznovrstan izbor hrane i pića uz jedan od najboljih domaćih pop bendova.

(R. S.)
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Doček Nove Godine

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Banjaluka: Gdje dočekati Novu godinu?

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Dec.2012

"Luda novogodišnja noć" u glavnom gradu Republike Srpske biće sva u znaku Banjalučana s obzirom da će u velikom broju klubova i restorana, pa i na samom Trgu Krajine, svirati Banjalučani! Cijene rezervacija ostale su kao i prethodne godine, prosjek u klubovima i kafićima je oko 50 KM, dok je...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.