Trole i tramvaji - važne izmene!

Izvor: Mondo, 19.Maj.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trole i tramvaji - važne izmene!

Zbog radova, trolejbuske i tramvajske trase izmenjene tokom vikenda, prenose "Večernje novosti".

Zbog radova na tramvajskom koloseku, ali i kontaktnoj mreži, tokom vikenda izmene na tramvajskim i trolejbuskim linijama!

Od subote, jedan sat posle ponoći pa sve do ponedeljka u tri ujutru, tramvaji na liniji 6 neće saobraćati.

Vozila sa linije 5 saobraćaće na realciji Kalemegdan-Vukov spomenik-Tašmajdan, i nosiće oznaku 5L.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Sedmica" će ići od bloka 45, preko Vukovog spomenika pa do Omladinskog stadiona, a tramvaji na liniji 14 od Banjice, preko Vuka, do Omladinskog stadiona.

Uspostavlja se i autobuska linija 6A, na relaciji Vukov spomenik-Ustanička, koja će polaziti sa stajališta koja inače koriste 32, 66 i EKO1.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Radovi na kontaktnoj mreži u Makenzijevoj ukinuće trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29. Od Slavije do Učiteljskog naselja, Kruševačke i Medakoviće građane će prevoziti autobusi 21A, 22A i 29A.

U smeru ka Crvenom krstu, autobusi će voziti Beogradskom-Njegoševom, Maksima Gorkog, Cara Nikolaja drugog i dalje redovnim trasama, dok će u povratku umesto Njegoševe voziti Krunskom.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Autobusi na liniji 24 voziće u smeru ka Neimaru Njegoševom, zatim Maksima Gorkog, Cara Nikolaja drugog, Čuburskom, a u smeru ka Dorćolu ulicama Petra Kočića, Šumatovačkom, Maksima Gorkog, Krunskom, Baba Višnjinom i Njegoševom.

Linija 83 saobraćaće od Zemuna do Slavije, a vozila sa noćne 29N linije kao vozila sa dnevne linije 29A, prenose "Novosti".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.