Troje povredjeno u saobraćaju u Beogradu

Izvor: Beta, 22.Nov.2018, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje povredjeno u saobraćaju u Beogradu

Na ulicama Beograda protekle noći tri osobe lakše su povredjene u četiri saobraćajne nezgode, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.Kako je rečeno, u toku je intervencija lekarske ekipe na povredjenima u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 7.00 na Pančevačkom putu kod Poljoprivredne škole.Ekipa Hitne pomoći tokom noći obavila je 126 intervencija od čega je 21 bila na javnom mestu."Povećan je broj poziva koji je Hitna pomoć primila tokom noći i iznosi oko 2.000", rečeno je u toj zdrvstvenoj službi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje povređeno u saobraćaju u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Nov.2018

Na ulicama Beograda protekle noći tri osobe lakše su povređene u četiri saobraćajne nezgode, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći...Kako je rečeno, u toku je intervencija lekarske ekipe na povređenima u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 7.00 na Pančevačkom putu kod...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.