Troicki obnovio vezu sa manekenkom Sofijom

Izvor: Blic, 25.Jan.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki obnovio vezu sa manekenkom Sofijom

Teniser Viktor Troicki obnovio je vezu sa manekenkom Sofijom Milošević, s kojom se zabavljao pre pet godina!

Da stara ljubav zaborava nema, dokaz je i to što se ovi golupčići već tri meseca ne razdvajaju. Kako saznajemo, nakon što je teško podneo suspenziju iz sveta tenisa i raskid dugogodišnje veze sa Sunčicom Travicom, Viktoru je da prebrodi krizu dosta pomogla Sofija, koja mu je od početka afere oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dopinga pružala podršku.

- Dugo nisu bili u kontaktu, ali mu je Sofija poslala nekoliko poruka i tako je sve počelo. U početku su se viđali prijateljski, zajedno su izlazili i ispijali kafe, što se pretvorilo i celodnevne razgovore. Nije im trebalo mnogo da shvate da ih emocije nisu prošle, pa su obnovili vezu u kojoj uživaju već tri meseca, ali o tome su obavestili samo najbliže prijatelje. Oni ni prvi put nisu raskinuli zato što se više nisu voleli, već zato što su oboje često putovali i nisu provodili dosta vremena zajedno, ali sada je situacija drugačija - kaže za „Alo!” izvor blizak teniseru.

Viktor, koji će se tek sredinom godine vratiti tenisu, uživa u ljubavi i slobodnom vremenu. Kao ljubitelj skijanja, on je dva puta bio na Kopaoniku, gde planira da se vrati za nekoliko dana, i to sa Sofijom. Do komentara tenisera i manekenke nismo došli do zaključenja ovog broja, ali sigurno ne bi pričali o ljubavi s obzirom na to da su oduvek bili tajnoviti o svom emotivnom životu.

Sofija je nesuđena Brenina snajka

Miloševićeva je posle veze sa Viktorom započela romansu sa pastorkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem. Oni su jednoipogodišnju vezu krunisali veridbom - Filip je zaprosio Sofiju u balonu kojim su lebdeli nad Zrenjaninom. Njega su čak povezivali i sa pevačicom Majom Šuput, ali ni to nije omelo njihove planove za zajednički život. Ipak, nisu stali pred oltar i ubrzo nakon raskida Filip je uplovio u vezu sa glumicom Majom Mandžukom, dok su Sofiju povezivali sa pevačem Slobom Vasićem.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki opet sa manekenkom

Izvor: Mondo, 26.Jan.2014, 09:01

Viktor Troicki obnovio vezu sa Sofijom Milošević, sa kojom je i ranije bio.

Nastavak na Mondo...

Viktor Troicki i Sofija Milošević ponovo zajedno?

Izvor: Story, 26.Jan.2014

Srpski teniser i manekenka su posle pet godina navodno obnovili svoju romansu..Viktor Troicki, Sofija Milošević, foto: Miloš Nadaždin, Marko Poplašen

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.