Tročasovni koncert Džibonija u Novom Sadu

Izvor: Politika, 02.Okt.2011, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tročasovni koncert Džibonija u Novom Sadu

Pred više hiljada posetilaca, u velikoj hali Spensa u Novom Sadu, pevač i kompozitor Džiboni održao je drugi solistički koncert u Srbiji.

Koncert je započeo pesmom „Činim pravu stvar”, koju je publika gotovo horski i gromoglasno otpevala sa njim, poručio je da peva svakom posebno. Tokom koncerta na bini su mu se pridružili brojni gosti: gitarista Vlatko Stefanovski, pevačice Maje Azucene, Damir Urban i članovi gospel-hora

Džiboni je silazio u prve redove, penjao >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << se na tribine, pozdravljao se sa obožavaocima i slao poruke ljubavi i zahvalnosti.

Koncert je završen posle tri bisa i skoro tri časa

Džiboni je prvi put u Srbiji nastupio u decembru prošle godine, u Subotici. 

Beta

objavljeno: 03.10.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.