Trkali se kroz Selakovac, ostaju bez vozačke dozvole

Izvor: SandzakPress.net, 23.Jun.2021, 12:31

Trkali se kroz Selakovac, ostaju bez vozačke dozvole

Prekršajni sud u Novom Pazaru kaznio je dvojicu Novopazaraca sa po 140.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilo u trajanju od devet meseci zbog “trkanja” Dubrovačkom ulicom. Do trkanja je došlo 22. juna, pola sata posle ponoći, a novopazarska policija je intenzivnim radom identifikovala i pronašla tidesetšestogodišnjeg vozača “mercedesa” i pet godina mlađeg vozača “audija” protiv kojih je podnela prekršajne prijave. Trkanje dvojice vozača luksuznih automobila posmatralo >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je i nekoliko mladića, a snimak trke objavljen je na društvene mreže. “Policija apeluje na vozače da poštuju ograničenje brzine kretanja, kao i sve ostale saobraćajane propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote ostalih učesnika u saobraćaju”, saopštila je policija. (Radiostoplus)   The post Trkali se kroz Selakovac, ostaju bez vozačke dozvole appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Identifikovani i kažnjeni ulični „reli“ vozači

Izvor: Danas, 23.Jun.2021

Novopazarska policija je efikasnom akcijom identifikovala i privela dvojicu stanovnika ovog grada zbog „trkanja“ magistralnom ulicom u naselju Selakovac.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.