Trka za pehar i Dan dama u nedelju na Hipodromu

Izvor: Press, 18.Avg.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka za pehar i Dan dama u nedelju na Hipodromu

Tokom 8. trkačkog dana, u nedelju, 21. avgusta, na Beogradskom hipodromu biće organizovana Trka za pehar i Dan dama – izbor za najelegantniju damu Hipodroma. Početak je u 13 časova, a ulaz je besplatan.
Pehar ili Trka za pehar predsednika republike je najznačajnija galopska trka. Ona je uvek okupljala najveće asove, a pobednik je po pravilu bio konj godine. Poseban šarm trci daju inostrani džokeji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koje naši vlasnici specijalno za tu priliku angažuju.
Najveća zvezda Pehara je zobnatički ždrebac Kazanova, koji je lovor ove trke odneo pet puta zaredom. 
Na svim hipodromoma u svetu postoji Dan za dame. Veliko šarenilo šešira i kreacija uvek daje posebnu atmosferu hipodromu i konjskim trkama koje i jesu demonstracija stila i elegancije. Ove godine bira se najelegantnija dama na hipodromu i mini-mis za devojčice. Obezbeđene su nagrade u vidu spa programa u hotelu Šumadija, programa profesionalnog šminkanja, manikira i svega ostalog što čini jednu negovanu damu.
Između trka deci i odraslima biće omogućeno da jašu ponije i velike konje po promotivnoj ceni od 130 dinara i da se oprobaju u besplatnom kratkom kursu streličarstva.
Svakog radnog dana tokom avgusta za decu osnovnih i srednjih škola u Beogradu organizovane su razne aktivnosti na hipodromu. Jahanje, mačevanje i streličarstvo utorkom i četvrtkom, od 9 do 12 časova, a ponedeljkom, sredom i petkom (za decu sa posebnim potrebama) od 9 do 12 jahanje, streličarstvo i atletika. Sve aktivnosti su besplatne.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

FEŠTA NA HIPODROMU Trka za pehar predsednika republike i izbor za najelegantniju damu

Izvor: Blic, 18.Avg.2016

Osmi trkački dan na Beogradskom hipodromu, koji će se održati u nedelju sa početkom u 13 časova, obeležiće najznačajnija trka “Pehar za predsednika republike” na stazi od 2.400 metara...Ljubitelji konja i konjičkog sporta pratiće nadmetanje najboljih četvoronogih kasača na Carevoj ćupriji,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.