Trivan otvorio jubilarni Green Fest u Domu omladine

Izvor: Danas, 16.Okt.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan otvorio jubilarni Green Fest u Domu omladine

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan sinoć je otvorio deseti Međunarodni festival zelene kulture – Green Fest koji se održava od 15. do 18. oktobra u Domu omladine Beograda pod sloganom „Promeni igru. Budućnost je na zemlji“, saopštilo je to ministarstvo. Članak Trivan otvorio jubilarni Green Fest u Domu omladine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Udovičić: Mladi da budu aktivni u svim sferama društva

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić istakao je na otvaranju nacionalne platforme za dijalog "Dijalog za budućnost" da mladi treba da budu aktivni u svim sferama društva. Članak Udovičić: Mladi da budu aktivni u svim sferama društva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.