Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan: Ministarstvo u prvih 100 dana uradilo sve što je bilo moguće

Ministar zaštite životne sredine Srbije Goran Trivan izjavio je danas da je Ministarstvo na čijem je čelu u prvih 100 dana rada uradilo sve što je bilo moguće da se uradi.

"Najteži je tehničko-administrativni deo - uspostavljanje organizacije... Ministarstvo je jako komplikovan posao, užasno mi je bilo teško ovih nedelja. Najvažniji doskok je bilo osnivanje Ministarstva", kazao je Trivan novinarima u Beogradu.

Trivan je kazao da su urađene desetine stvari, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ali da je za njega lično najvažnije što su završeni akti za zaštitu prirode.

"Imamo zaštitu planine Radan, Zlatibora... Površina koju ćemo tim aktom, koji će Vlada doneti ovih dana, skoro je jedan odsto teritorije Srbije, sa sadašnjih 6,5 odsto dižemo se na oko 7, 5 odsto", rekao je Trivan.

Dodao je da se ide u informatičko rešavanje nekih pitanja kada je reč o Agenciji za životnu sredinu, navodeći da je najvažnije bavljenje otpadnim vodama i komunalnim otpadom, što je, kako je ocenio, veoma skupo.

"To je ogroman posao, to košta strahovito", kazao je Trivan.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Trivan: Ministarstvo je jako komplikovan posao

Izvor: N1 televizija, 04.Okt.2017

Ministar zaštite životne sredine Srbije Goran Trivan izjavio je da je Ministarstvo na čijem je čelu u prvih 100 dana rada uradilo sve što je bilo moguće da se uradi..."Najteži je tehničko-administrativni deo - uspostavljanje organizacije.. Ministarstvo je jako komplikovan posao, užasno mi je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.