Trifunović: Kontrola političara je potrebna

Izvor: Danas, 19.Feb.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović: Kontrola političara je potrebna

I organizatori građanskih protesta i političari podržavaju ideju o formiraju tela koje bi bilo spona između građana koji šetaju iz nedelje u nedelju protiv ove vlasti i opozicije koja ih u tome podržava i pokušava da ih svrsta na svoju stranu. Članak Trifunović: Kontrola političara je potrebna se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Branislav Trifunović: Potrebno telo koje će da kontroliše opoziciju

Izvor: Beta, 19.Feb.2019

Glumac Branislav Trifunović, jedan od organizatora protesta "Jedan od pet miliona" povodom ideje advokata Bože Prelevića da je potrebno telo koje bi bilo spona izmedju gradjana koji protestuju i opozicije podržao je tu ideju, dodajući da ulogu tog tela vidi u kontrolisanju opozicije."Sigurno je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.