Tri rakete lansirane iz Libana na Izrael

Izvor: SandzakPress.net, 05.Avg.2021, 17:39

Tri rakete lansirane iz Libana na Izrael

Izraelska vojska saopćila je kako su iz Libana lansirane tri rakete prema sjeveru zemlje. Dvije su pale u područja u Izraelu, a treća na libansku teritoriju. U saopćenju izraelske vojske navedeno je kako su se sirene oglasile u gradovima Tel-Hai, Kiryat Shemona i Kafr Giladi, u blizini granice s Libanom. Sirene su se oglasile zbog tri rakete lansirane iz Libana, a navedeno je kako su dvije pale na područja u Izraelu, a jedna na libanskoj teritoriji. Izraelska vojska je uzvratila vatrom prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << libanskoj strani. Izraelski mediji su izvijestili kako je usljed dejstva jedne od raketa došlo do manjeg požara. Izvor: trt.net.tr The post Tri rakete lansirane iz Libana na Izrael appeared first on Islam PRESS. Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Tri rakete lansirane iz Libana na Izrael The post Tri rakete lansirane iz Libana na Izrael appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

SIRENE NA SEVERU ZEMLJE Iz Libana ponovo ispaljene rakete na Izrael

Izvor: Blic, 06.Avg.2021, 10:45

Sirene za vazdušnu opasnost oglasile su se danas na severu Izraela i na delu Golanske visoravni koji je pod okupacijom te zemlje, saopštila je izraelska vojska.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.