Tri meksička vojnika optužena za kidnapovanje dečaka

Izvor: B92, 17.Jul.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri meksička vojnika optužena za kidnapovanje dečaka

Meksiko -- Meksičko Ministarstvo odbrane je saopštilo da je troje vojnika uhapšeno i optuženo za kidnapovanje četrnaestogodišnjeg dečaka.

Vlada meksičkog predsednika Andresa Manuela Lopesa Obradora je vojnu policiju predstavila kao jednu od osnova za novu policijsku agenciju, Nacionalnu gardu. Ovo hapšenje je zato velika sramota za vladu, jer su svi uhapšeni pripadnici vojne policije.

Dečak je otet u južnoj saveznoj državi Gerero, a otmičari su tražili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otkup. Troje vojnika, kao i još jedan, četvrti član bande, uhapšeni su, a dečak je oslobođen i vraćen kući.

Zvaničnici su rekli da uhapšeni vojnici, dva muškarca i žena, nisu bili određeni za službu u Naicionalnoj gardi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.