Trebinje: Žena privedena jer je povredila muža

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trebinje: Žena privedena jer je povredila muža

Trebinjka, koja je posle kraće rasprave tukla i povredila supruga, privedena je i to je prvi prijavljeni slučaj nasilja u porodici nad mužem u tom gradu.

Kako su preneli mediji Bosne i Hercegovine, J.D. je osumnjičena da je 7. septembra oko 2.30, posle kraće rasprave nanela telesnu povredu suprugu, saopštio je Centar javne bezbednosti Trebinje.

U saopštenju se navodi da je policija dostavila izveštaj Okružnom tužilaštvu u Trebinju protiv J.D. zbog postojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osnova sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Ovo je 33. slučaj nasilja u porodici na području Trebinja, a prvi slučaj nasilja koje je žena izvršila nad mužem.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trebinjka vršila nasilje nad mužem!

Izvor: Press, 03.Okt.2013

Kako su preneli mediji u BiH, J.D. je osumnjičena da je 7. septembra oko 2.30, posle kraće rasprave nanela telesnu povredu suprugu, saopštio je Centar javne bezbednosti Trebinje...U saopštenju se navodi da je policija dostavila izveštaj Okružnom tužilaštvu u Trebinju protiv J.D. zbog postojanja...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.