Tražili nijedan, dobiće dva  Čačanima i Brena i Čorba

Izvor: B92, 23.Dec.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražili nijedan, dobiće dva " Čačanima i Brena i Čorba

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović izjavio je da se ta gradska uprava organizuje i materijalno pomaže svima kojima je to potrebno.

Dodao je i da su izdvojena sredstva za obeležavanje Nove godine.

Tako će, kaže Todorović, za doček Nove godine na Gradskom trgu u Čačku pevati Lepa Brena, a za Srpsku novu godinu, koja će takođe biti obeležena na Gradskom trgu, nastupiće Riblja čorba.

Todorović je napomenuo da će 5. februara u Domu kulture u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Čačku koncert održati Nemanja Radulović.

"Postupak je sproveden i u odluci o osnovnom budžetu taj novac je opredeljen u te namene", rekao je Todorović.

Čačani će, prema njegovim rečima, imati priliku da u roku od 40 dana prate tri koncerta.

"Građani će moći da izaberu i da nađu svoje mesto u publici u zavisnosti od svog afiniteta", kaže Todorović.

Dodaje da se na te koncerte očekuje dolazak većeg broja građana iz ostalih gradova i opština.

Komentarišući peticiju da se koncert Lepe Brene otkaže i da se sva sredstva upute najugroženijima, Todorović je rekao da grad, ali i privreda, dosta pomažu u socijalnim davanjima.

"Ja u svom prethodnom delovanju kao privrednik sam dosta izdvajao. Moramo svi da se organizujemo i da pomognemo tamo gde je najpotrebnije, ali isto tako grad mora da ima i sadržaje ovakvog tipa", objašnjava Todorović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čačak neće odustati od proslave Nove godine i Lepe Brene

Izvor: Blic, 23.Dec.2016

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović izjavio je da gradska uprava materijalno pomaže svima kojima je to potrebno, ali i da su izdvojena sredstva za obeležavanje Nove godine...Za doček Nove godine na Gradskom trgu u Čačku pevaće Lepa Brena, a za Srpsku novu godinu, koja će takođe biti obeležena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.