Traže informacije o platformi za pregovore s Prištinom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2010, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže informacije o platformi za pregovore s Prištinom

BEOGRAD -

Odbor Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju zatražio je danas od Vlade Srbije informacije o platformi za predstojeće pregovore Beograda i Prištine.

Odbor je to zatražio na predlog poslanika Partije ujedinjenih penzionera Srbije Siniše Stamenkovića.

"Ako je saopšteno da je gotova platforma za pregovore nadam se da ćemo mi kao odbor dobiti malo informacija o tome", kazao je Stamenković na sednici tog skupštinskog tela.

Odbor za Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Metohiju će, kako je najavljeno, na sednici koja će biti održana za sedam dan zauzeti i stav o parlamentarnim izborima koje su vlasti u Prištini zakazale za 12. decembar.

Odbor će, kako je saopšteno, održati zajedničku sednicu sa skupštinskim Odborom za bezbednost i odbranu i sa predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Bezbednosno-informativne agencije, ali nije precizirano kada će ta sednica biti održana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.