Trasa kojom će ići pogrebna povorka

Izvor: S media, 17.Nov.2009, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trasa kojom će ići pogrebna povorka

MUP Srbje potvrdio je za Radio S trasu kojom će se u četvrtak kretati pogrebna povoka sa telom patrijarha srpskog Pavla od Saborne crkve do manastira Svetog arhangela Mihajla u Rakovici, gde će patrijarh u 13.00 biti sahranjen.

Ceremonijom sahrane predvidjeno je kretanje povorke sa kovčegom iz Saborne crkve prema Hramu svetog Save, ulicama: kneza Sime Markovića, Pop Lukina, Brankova, Zeleni venac, Prizrenska, Terazije, kralja Milana, Slavija, Bulevar oslobodjenja do Ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Krušedolske.

Iz Krušedolske kovčeg će, preko parka, biti prenet do Hrama svetog Save.

Po završenom opelu, povorka će se do manastira Rakovica kretati sledećim ulicama: Bulevar oslobodjenja, Autokomanda, Bulevar oslobodjenja, Trošarina, Crnotravska, Borska, Miška Kranjca, patrijarha Dimitrija do manastira Sv. Arhangela Mihajla u Rakovici u Ulici patrijarha Dimitrija.

Autobusi kojima će gradjani Srbije doći na sahranu iz unutrašnjosti Srbije i inostranstva mogu se parkirati na: Ušću, ispred Centra Sava, hotela Kontinental, Beogradske arene, hale Pionir i Bulevara kralja Aleksandra (desnom stranom).

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.