Transfer decenije: Real potvrdio da Ronaldo ide u Juventus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer decenije: Real potvrdio da Ronaldo ide u Juventus

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo napušta Real i prelazi u Juventus, saopštio je slavni madridski klub.

Šampion Evrope objavio je saopštenje u kojem navodi da je izašao u susret želji Portugalca da pređe u Torino.

"Hoćemo da iskažemo zahvalnost fudbaleru koji je dokazao da je najbolji na svetu i obeležio jedan od najsvetlijih razdoblja u istoriji kluba i svetskog fudbala. Ronaldo će uvek biti jedan od simbola Reala iz Madrida i uzor generacijama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dolaze. Real će uvek biti tvoja kuća", ističu iz Madrida.

Ronaldo je najbolji strelac u istoriji Reala sa 451 golom na 438 utakmica. Osvojio je 16 trofeja, uključujući četiri Lige šampiona u poslednjih pet sezona.

Real je doveo Ronalda iz Mančester Junajteda za 94 miliona evra, a sada će kao obeštećenje od Juventusa dobiti 100 miliona.

Portugalac će sa Juventusom potpisati ugovor na četiri godine vredan 120 miliona evra.

On je prvi zvanično najbolji igrač sveta koji stiže u Seriju A posle 1997. godine kada je Brazilac Ronaldo prešao iz Barselone u Inter.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oni su prvi poželeli Ronaldu dobrodošlicu u Juve

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2018

Većina fudbalera Juventusa ima profile na društvenim mrežama, ali su samo dvojica odmah nakon vesti o ozvaničenju transfera Kristijana Ronalda odmah požurili da požele dobrodošlicu novom saigraču...Sve ono o čemu smo pisali u prethodnih nedelju dana potvrđeno je danas i sada zvanično možemo...

Nastavak na Sportske.net...

Juventus "nero na bjanko" - Ovo su detalji transfera!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2018

Na zvaničnom sajtu šampiona Italije potvrda transfera sa sve finansijskim detaljima o kojima se mnogo pisalo prethodnih dana...Ostaće zapamćen 10. jul 2018. godine kao jedan od najvažnijih dana u istoriji fudbala jer je zvanično najbolji fudbaler sveta ozvaničio transfer u Juventus...Nakon devet...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.