Tramp - prvi koji u kampanji koristi reč pi...

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp - prvi koji u kampanji koristi reč pi...

Konkord -- Donald Tramp nazvao je kolegu republikanca i rivala u predsedničkoj trci Teda Kruza "pi*kicom" tokom poslednjeg predizbornog skupa u Nju Hempširu.

U pitanju je novi u nizu skandala kontroverznog milijardera, ali i prvi put u istoriji da jak pretendent na predsedničko mesto na javnom skupu upotrebi nepristojnu reč.

Tramp je ponovio reč koju je doviknula jedna žena iz publike, kada je govorio o Kruzovim stavovima o mučenju zatvorenika, takozvanom "voterbordingu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako prenosi "Gardijan", Tramp nije štedeo ni Džeba Buša i Marka Rubija za koga je rekao da se "znojio kao pas" tokom poslednje debate.

"Pre neko veče, kada je bila debata, pitali su Teda Kruza ozbilno pitanje, šta misli o mučenju, da li je to ok. Mislio sam da će reći 'apsolutno', ali nije. Počeo je da priča, bio je zabrinut oko svog odgovora...", rekao je Tramp pre nego što ga je povikom "on je pi*kica" prekinula žena iz publike.

Tramp joj je rekao da ne bi trebalo da izgovara tako ružne reči, ali je zatim uz osmeh pozvao da to ponovo vikne "pošto on ne sme to da izgovara".

"Ne bi trebalo to da govorite, očekujem da to niko od vas ne govori", rekao je Tramp i napravio kratku pauzu pre nego što je dodao: "Rekla je da je pi*kica".

To je naišlo na odobravanje publike, koja je počela da skandira "Tramp, Tramp"

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp: Kruz je "p...a", ljude treba mučiti vodom!

Izvor: Mondo, 09.Feb.2016

Donald Tramp nazvao je svog konkurenta u trci za republikanskog kandidata za predsednika Amerike "p..om" i zauzeo se za mučenje vodom. Publika na stranačkom skupu oduševljena takvim nastupom, aplauzi ne prestaju...Foto: AP Photo/David Goldman..Pretendent za kandidata Republikanske stranke za predsednika...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.