Tramp pozvao Putina u Belu kuću! EVO KADA PREDSEDNIK RUSIJE IDE U SAD! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pozvao Putina u Belu kuću! EVO KADA PREDSEDNIK RUSIJE IDE U SAD! (FOTO)

Predsednik SAD ne mari za "duboku državu"

Porparolka Bele kuće Sara Sanders objavila je na svom nalogu na "Tviteru" da je predsednik SAD Donald Tramp zatražio od savetnika za nacionalnu bezbednost Džona Boltona da pozove predsednika Rusije Vladimira Putina u Vašington ove jeseni.

​Poziv je poslat kako bi se nastavio "dijalog na radnom nivou među članovima dva saveta bezbednosti", navela je Sandersova.

Ovo je još jedan pokazatelj da je sastanak u Helsinkiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između Putina i Trampa prošao odlično.

In Helsinki, @POTUS agreed to ongoing working level dialogue between the two security council staffs. President Trump asked @Ambjohnbolton to invite President Putin to Washington in the fall and those discussions are already underway.

— Sarah Sanders (@PressSec) 19. јул 2018.

Tramp se i dalje suočava sa velikim pritiskom "duboke države", ali izgleda kao da ne mari za to.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.