Tramp i smena: Demokrate pokrenule zvaničan proces opoziva

Izvor: Danas, 25.Sep.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp i smena: Demokrate pokrenule zvaničan proces opoziva

Getty Images Demokratska stranka u Sjedinjenim Američkim Državama započela je službeni postupak opoziva protiv predsednika Donalda Trampa zbog optužbi da je vršio pritisak na strane vlasti da naštete njegovom političkom suparniku. Nensi Pelosi, koja je član Demokratske stranke, rekla je da predsednik „mora da preuzme odgovornost“. Tramp je negirao krivično delo i napore demokrata nazvao […] Članak Tramp i smena: Demokrate pokrenule zvaničan proces opoziva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp i smena: Demokrate pokrenule zvaničan proces opoziva

Izvor: B92, 25.Sep.2019

Demokrate tvrde da je Tramp vršio pritisak na predsednika Ukrajine...Demokratska stranka u Sjedinjenim Američkim Državama započela je službeni postupak opoziva protiv predsednika Donalda Trampa zbog optužbi da je vršio pritisak na strane vlasti tražeći da pokrenu istragu o njegovom političkom...

Nastavak na B92...

Bojkot

Izvor: Danas, 25.Sep.2019

U sedište stranke Demokratska večna opozicija ušao je kratko podšišani sredovečni muškarac. Članak Bojkot se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.