Tramp i saudijski princ razgovarali o nafti i Iranu

Izvor: B92, 21.Jun.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp i saudijski princ razgovarali o nafti i Iranu

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp razgovarao je danas sa saudijskim prestolonaslednikom Mohamedom bin Salmanom o stabilnosti na Bliskom istoku i tržištu nafte.

Informaciju je saopštila Bela kuća, a razgovor je usledio nakon što su napetosti sa Iranom dovele do porasta cena nafte, prenosi Rojters.

Dvojica lidera razgovarali su o ključnoj ulozi Saudijske Arabije u osiguravanju stabilnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Bliskom istoku i na globalnom naftnom tržištu, rekao je portparol Bele kuće Hogan Gidli.

On je dodao da su oni takođe razgovarali o pretnji koju predstavlja agresivno ponašanje iranskog režima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp i Salman razgovarali o Bliskom istoku i ceni nafte

Izvor: Blic, 22.Jun.2019, 00:48

Predsednik SAD Donald Tramp razgovarao je sa saudijskim prestolonaslednikom Muhamedom bin Salmanom o stabilnosti na Bliskom istoku i o tržištu nafte, saopšteno je iz Bele kuće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.