Tramp demantovao vest o hapšenju iranskih špijuna CIA-e

Izvor: Danas, 22.Jul.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp demantovao vest o hapšenju iranskih špijuna CIA-e

Američki predsednik Donald Tramp ocenio je danas kao "potpuno lažne" informacije iranskih vlasti koje su navele da su raskrinkale mrežu iranskih špijuna koji su navodno radili za američku Centralne obaveštajne agencije (CIA). Članak Tramp demantovao vest o hapšenju iranskih špijuna CIA-e se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Si postupa veoma odgovorno dozvoljavajući proteste u Hongkongu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2019

Američki predsednik Donald Tramp ocenio je večeras da kineski predsednik Si Djinping postupa "veoma odgovorno" dozvoljavajući tako dugo proteste u Hongkongu...Upitan kako se Kina odnosi prema protestima, Tramp je odgovorio da bi kineske vlasti mogle da zaustave proteste "ukoliko bi one to htele"..."Mislim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Tramp: Rat u Avganistanu može biti gotov za par dana

Izvor: Danas, 23.Jul.2019, 08:51

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da bi mogao okončati dvodecenijski rat u Avganistanu za samo nekoliko dana, ali da bi poginuli milioni ljudi a Avganistan bio "zbrisan s lica zemlje". Članak Tramp: Rat u Avganistanu može biti gotov za par dana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.