Tramp: Rusija se mešala u izbore u SAD

Izvor: B92, 07.Mar.2018, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Rusija se mešala u izbore u SAD

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je bilo mešanja Rusije i verovatno i drugih zemalja u američke izbore 2016. godine.

On je dodao da će Vašington suzbiti svaki pokušaj mešanja u ovogodišnje izbore za Kongres SAD.

"Pa, Rusi nisu imali nikakvog uticaja na naše glasove, ali je sigurno bilo mešanja i verovatno su se i druge zemlje i možda drugi pojedinci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takođe mešali", rekao je Tramp na zajedničkoj pres konferenciji sa švedskim premijerom Stefanom Levenom, prenosi Rojters.

"Mi radimo veoma duboku studiju i izaći ćemo sa nekim veoma snažnim sugestijama u vezi sa izborima ove godine... Suprotstavićemo se šta god budu radili i to veoma čvrsto", kazao je Tramp.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Doživotni predsednik? Mogli bismo možda da probamo

Izvor: OkRadio.rs, 07.Mar.2018

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je jako dobro to što će kineski predsednik moći da ima doživotnu funkciju. On je kroz šalu predložio da i SAD sprovedu potrebe reforme i omoguće takav scenario. Si Đinping je "sada doživotni predsednik", izjavio je Tramp u šaljivom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Tramp PRIZNAO: Rusija uticala na američke izbore 2016. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2018

Američki predsednik dao izjavu na zajedničkoj pres konferenciji sa švedskim premijerom..Američki predsednik Donald Tramp izjavio da je bilo mešanja Rusije i verovatno i drugih zemalja u američke izbore 2016. godine, kao i da će Vašington suzbiti svaki pokušaj mešanja u ovogodišnje izbore...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.