Tramp: Naravno da ne bih imao problem

Izvor: B92, 19.Okt.2020, 21:38

Tramp: Naravno da ne bih imao problem

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će se testirati na korona virus pre sledeće predsedničke debate sa demokratskim kandidatom Džoom Bajdenom.

"Naravno da ne bih imao problem s tim", rekao je Tramp novinarima kada su ga pitali da li će biti testiran pre debate zakazane za četvrtak u Nešvilu, javlja Rojters.

Tramp je 2. oktobra objavio da je pozitivan na kovid-19 i odbio je da kaže kada je poslednji put bio negativan pre prethodne debate odrzane 29. septembra.

Lekar Bele kuće Son Konli saopštio je 12. oktobra da je predsednik bio negativan na testu nekoliko dana za redom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP PONAVLJA TESTIRANJE NA KORONU: Američki predsednik moraće ponovo na ispitivanje, a za to postoji razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020

Tramp je 2. oktobra objavio da je pozitivan na kovid-19..Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će se testirati na korona virus pre sledeće predsedničke debate sa demokratskim kandidatom Džoom Bajdenom...- Naravno da ne bih imao problem s tim - rekao je Tramp novinarima kada su ga pitali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.