Izvor: Danas, 28.Feb.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp-Kim: Prekinut samit u Hanoju, Tramp odustao zbog sankcija

ReutersKim i Tramp na zajedničkoj večeri u sredu Samit američkog predsednika Donalda Trampa i lidera Severne Koreje Kim Džong Una završen je ranije nego što je planirano. „Zbog sankcija“, istakao je Tramp na konferenciji za medije. „Želeli su da sankcije potpuno budu ukinute, a mi na to nismo mogli da pristanemo“. Očekivalo se da će […] Članak Tramp-Kim: Prekinut samit u Hanoju, Tramp odustao zbog sankcija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp-Kim: Prekinut samit u Hanoju, Tramp odustao zbog sankcija

Izvor: B92, 28.Feb.2019

Američki predsednik kaže da su razgovori prekinuti zato što je Severna Koreja tražila da sankcije budu u potpunosti ukinute...Samit američkog predsednika Donalda Trampa i lidera Severne Koreje Kim Džong Una završen je ranije nego što je planirano..."Zbog sankcija", istakao je Tramp na konferenciji...

Nastavak na B92...

Tramp-Kim: Prekinut samit u Hanoju, Tramp odustao zbog sankcija

Izvor: OkRadio.rs, 28.Feb.2019

Američki predsednik kaže da su razgovori prekinuti zato što je Severna Koreja tražila da sankcije budu u potpunosti ukinute. Samit američkog predsednika Donalda Trampa i lidera Severne Koreje Kim Džong Una završen je ranije nego što je planirano.   „Zbog sankcija", istakao je Tramp na...

Nastavak na OkRadio.rs...

Orban obmanjuje narod

Izvor: Danas, 28.Feb.2019

Evropska komisija objavila je formalni odgovor na kampanju mađarske vlade koja se vodi protiv njenog predsednika Žan Klod Junkera i američkog biznismena mađarskog porekla DŽordža Soroša. Članak Orban obmanjuje narod se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.