Traktorska prikolica jurila Milanovcem

Izvor: Mondo, 23.Nov.2012, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traktorska prikolica jurila Milanovcem

Otkačena traktorska prikolica jutros je jurila strmom Kursulinom ulicom u Gornjem Milanovcu, pri čemu je traktorista lakše povređen, rečeno je u policiji.

Vozač traktora Bratislav Jovanović (27) iz Gornjeg Milanovca kretao se niz tu ulicu kada se prikolica otkačila i krenula, a on se povredio pošto je iskočio iz traktora.

Kako je za agenciju Beta rekao šef hirurške službe Tomislav Pejović, Jovanović je zadobio lakše povrede.

Prikolica je razbila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jedan parkirani putnički automobil, dve žardinjere i zaustavila se ispred znaka "stop" u sledećoj ulici. Na svu sreću, očevici kažu, da je ušla u raskrsnicu posledice bi bile mnogo teže.

Znatno je oštećen automobil "Zastava 101" Bojana Neskovića, koji je rekao da je u kući čuo lomljavu i da je zbog toga izašao na uilicu.

(Beta, ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.